Valid xhtml 1.0 & css 2.1 WEB DESIGN SOLUTIONS
DESIGN & DEVELOPMENT TEAM
>> Blog
NEWSLETTER ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ
© 2012  W.D.S.
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
Τηλ.2315 314 417
Διαφημιστικά cd dvd
Ελληνικό hosting & γιατί ;
Ιδανικές λύσεις
S.E.O.
Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε
Ενημερωμένοι για τα προιόντα και τις υπηρεσίες
Μας γύρω απο το web - graphi design - hosting .
PayPal: View Cart
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
Συνήθεις ερωτήσεις
Μας ρωτάτε …
Σας απαντάμε !!

Μας ρωτάτε και σας απαντάμε για οτιδήποτε έχει σχέση με την κατασκευή ιστοσελίδων την φιλοξενία ιστοσελίδων την προώθηση

Ιστοσελίδων τα social media το graphic design digital printing digital media custom web development.

Τι είναι cross-browser compatibility ;


Tι είναι το Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS);Ποιά είναι η βέλτιστη ανάλυση των γραφικών στο web;Τι είναι cross-browser compatibility ;


Τι είναι η χρηστικότητα ;Τι σημαίνουν τα αρχικά S.E.O.;


Τι είναι η προσβασιμότητα;Τι είναι το Google Page Rank ;


Τι είναι η κατάταξη;Υποβάλετε το ερωτημά σας
Και θα σας απαντήσουμε άμεσα

Τι είναι cross-browser compatibility ;
Το κάθε browser κατασκευάζεται από διαφορετική εταιρεία. Διαφέρουν όχι μόνο στην εμφάνιση και τα χαρακτηριστικά τους, αλλά επίσης και στον τρόπο με τον οποίο διαβάζουν και εμφανίζουν τις ιστοσελίδες. Αυτό σημαίνει οτι η ίδια ιστοσελίδα δεν θα φαίνεται ακριβώς ομοιόμορφα σε κάθε browser. Cross browser συμβατότητα είναι η πρακτική που εφαρμόζεται στην δημιουργία μίας ιστοσελίδας με σκοπό να εξασφαλιστεί ότι μια ιστοσελίδα θα εμφανίζεται και θα λειτουργεί σωστά με όλα τα browser. Εφαρμόζουμε πάντα τις τεχνικές του cross-browser compatibility στην κατασκευή των ιστοσελίδων μας και κάνουμε test συστηματικά τις ιστοσελίδες μας σε μια σειρά από browser και υπολογιστές (PC και Mac).

Tι είναι το Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS);
Το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS), είναι λογισμικό που βοηθάει στη διαχείριση, στην οργάνωση και στη συλλογική δημιουργία ιστοσελίδων ή άλλου περιεχομένου. Με το συγκεκριμένο λογισμικό παρέχεται η δυνατότητα διαχείρισης του περιεχομένου μίας ιστοσελίδας, χωρίς να έχει κάποιος ιδιαίτερες ικανότητες ή να γνωρίζει τον τομέα του web development. Με το συγκεκριμένο σύστημα λογισμικού δημιουργείται συνήθως η υποδομή για την κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων. Στη WebDesigning χρησιμοποιούμε όλες τις δυνατότητες που μας παρέχουν τα ανοιχτά συστήματα λογισμικού CMS (Open Source CMS), όπως ενδεικτικά το Joomla, το Drupal, αλλά και custom εφαρμογές λογισμικών CMS.

Ποιά είναι η βέλτιστη ανάλυση των γραφικών στο web;
Η τυπική ανάλυση των γραφικών στο web είναι τα 72 dpi (dots per inch), και οι τύποι που υποστηρίζονται από τους φυλλομετρητές (browsers), είναι τα πρότυπα .JPG (ή JPEG), .GIF και .PNG. Το πρώτο πρότυπο αποτελεί στην ουσία ένα πρότυπο συμπίεσης, το οποίο περιλαμβάνει 16,7 εκατομμύρια χρώματα, με αποτέλεσμα την μέγιστη ποιότητα του τελικού αρχείου. Το πρότυπο .GIF, μπορεί να απεικονίσει μόνο μέχρι 256 χρώματα, αλλά έχει το πλεονέκτημα της διαφάνειας και περισσότερο ενδείκνυται για κουμπιά, logos και Animation's. Τέλος το πρότυπο .PNG, ήρθε να καλύψει το κενό ανάμεσα στα πρότυπα .JPG και .GIF, αφού προσφέρει και αυτό 16,7 εκατομμύρια χρώματα και έχει και το πλεονέκτημα της διαφάνειας, που δεν έχει το .JPG. Το μόνο μειονέκτημα που παρουσιάζεται σε αυτό το καινούργιο σχετικά πρότυπο είναι η μειωμένη, έως και καθόλου υποστήριξη του από παλιούς φυλλομετρητές .

Τι είναι η χρηστικότητα ;
Η χρηστικότητα χαρακτηρίζει τον βαθμό ευχρηστίας μιας ιστοσελίδας, δηλαδή το πόσο εύκολο είναι η χρήση της ιστοσελίδας για τον επισκέπτη. Επηρεάζεται από διάφορους παράγοντες όπως το ποσό εύκολη και διαισθητική είναι η πλοήγηση, το πόσο κατανοητά είναι τα κείμενα, την ευκολία με την οποίαν θα βρει ο επισκέπτης τις πληροφορίες που αναζητεί, την ταχύτητα με την οποίαν φορτώνει η ιστοσελίδα, κτλ. Η ευχρηστία είναι στον επίκεντρο της νοοτροπίας μας σχετικά με τον σχεδιασμό και την κατασκευή των ιστοσελίδων μας. Επεμβαίνει σε κάθε στάδιο της δημιουργίας της ιστοσελίδας: από τον σχεδιασμό της εμφάνισης της ιστοσελίδας εως την διάρθρωση του περιεχομένου και την προσαρμογή των κειμένων για το Διαδίκτυο.

Τι είναι η προσβασιμότητα;
Μια ιστοσελίδα με μεγάλο βαθμό προσβασιμότητας μπορεί να χρησιμοποιηθεί απο το μεγαλύτερο αριθμό χρηστών δυνατόν, συμπεριλαμβανομένων τους χρήστες με ειδικές ανάγκες και ικανότητες. Για παράδειγμα, μια προσβάσιμη ιστοσελίδα επιτρέπει στα άτομα που δεν μπορούν εύκολα να χρησιμοποιήσουν ποντίκι να μπορούν να πλοηγηθούν στην ιστοσελίδα μέσω του πληκτρολογίου, και στους χρήστες με μειωμένη όραση να μπορούν να διαβάσουν την ιστοσελίδα μεσώ τεχνολογιών όπως τα screen readers. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην προσβασιμότητα και θα σας συμβουλευσουμε σχετικά με τα θέματα προσβασιμοτητας και πως τα έχουμε αντιμετωπίσει στην κατασκευή της ιστοσελίδας σας.
Τι σημαίνουν τα αρχικά S.E.O.;
S.E.O. είναι τα αρχικά των αγγλικών λέξεων "Search Engine Optimization". Η διαδικασίες που αναφέρονται με αυτές τις λέξεις, ουσιαστικά αφορούν τη βελτιστοποίηση των ιστοσελίδων, ώστε να γίνουν ευκολότερα ανιχνεύσιμες από τις μηχανές αναζήτησης (Google, Yahoo, Bing κ.τ.λ.), με τελικό στόχο την υψηλότερη θέση στα αποτελέσματα τους, σε συγκεκριμμένες λέξεις - κλειδία που αναζητούν οι επισκέπτες. Μία υψηλή θέση ιστοσελίδας (Page Ranking), έχει πολλή μεγάλη σημασία. Για παράδειγμα κάντε μία αναζήτηση στο Google(π.χ. ενοικιαζόμενα δωμάτια). Αμέσως βλέπετε πως υπάρχουν 351.000 αποτελέσματα!!!. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν διαθέσιμες για ψάξιμο 35.100 σελίδες!!! στο Google, με κάθε μία από αυτές να περιλαμβάνει 10 αποτελέσματα. Δεδομένο τώρα σύμφωνα με έγκυρες στατιστικές των μηχανών αναζήτησης, ότι ένας χρήστης που αναζητά μία πληροφορία από αυτές θα ψάξει σε ποσοστό 85% την πρώτη σελίδα αποτελεσμάτων, σε ποσοστό 12% την δευτερή σελίδα αποτελεσμάτων και σε μόλις 3% τα αποτελέσματα της τρίτης σελίδας, αμέσως γίνεται φανερό ότι τουλάχιστον η ιστοσελίδα μας θα πρέπει να βρίσκεται το πολύ μέχρι και την τρίτη σελίδα των αποτελεσμάτων. Το αποτέλεσμα του S.E.O. είναι η αύξηση των επισκεπτών στην ιστοσελίδα μας και μάλιστα δωρεάν από τις μηχανές αναζήτησης. Τέλος είναι σημαντικό να αναφέρουμε επίσης, ότι σε έρευνα που πραγματοποίησε η μηχανή αναζήτησης "Google", η δημοφιλέστερη μηχανή αναζήτησης των Ελλήνων είναι το "Google", με μερίδιο αγοράς 67%, ενώ ακολουθούν το "Yahoo" με 18%, το "in.gr" με 5%, η Forthnet με 3%, καθώς και διάφορες άλλες ελληνικές μηχανές αναζήτησης. Στη WebDesigning αναλαμβάνουμε την μακροπρόθεσμη επιτυχία της ιστοσελίδας σας, στις θέσεις αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης, αλλά και πληρωμένα πακέτα προωθήσεων διαφήμισης όπως Google Adwords κ.τ.λ. Αναλυτικές πληροφορίες θα βρείτε στη σελίδας μας, ακολουθώντας το παρακάτω σύνδεσμο Search Engine Optimization.

Τι είναι η κατάταξη;
Όταν ένας χρήστης πραγματοποιεί μια αναζήτηση σε μια μηχανή αναζήτησης όπως το google ή το yahoo βάζοντας συγκεκριμένους όρους, η μηχανή αναζήτησης θα παρουσιάσει μια λίστα αποτελεσμάτων με συνδέσμους σε σελίδες, οι οποίες εμφανίζονται κατά σειρά σημασίας. Η θέση που λαμβάνει η κάθε ιστοσελίδα στη λίστα των αποτελεσμάτων ονομάζεται "κατάταξη". Το να αποκτάει μια ιστοσελίδα καλή θέση στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στον αριθμό επισκεπτών που θα ελκύσει η ιστοσελίδα και στην αποτελεσματικότητα της.
Η W.D.S. WEB DESIGN SOLUTIONS ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΣΕΙ
ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΡΙΑ ΣΑΣ ΤΡΙΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ WEB DESIGN
KAI WEB DEVELOPMENT.